Electric


1. EXR Electronic Booster –225.000IDR

EXR Electronic Booster

EXR Electronic Booster is designed to stabilize the supply voltage of the magnet so that the motor electrical and electronic systems work constantly at the optimum condition .

How to use: red wire ( + ) coupled to the battery ( + ) black wire ( – ) coupled to the battery ( – )

Add the ground cable from the battery for ( – ) to the nearest body using bolts to strengthen

2. BRT Kiprox — 105.000IDR

Ready for Mio, JupiterMX, Scorpio, JupiterZ, Blade, Absolute Revo, Spin,Skywave,Smash,SatriaFU,Shogun125 ,Blade, Absolute Revo,Vario,Beat,Spacy,Scoopy, Fizr, Vega, Supra Fit, CS1, Xeon

3. XCSR Hurricane — 275.000IDR

XCSR

4. Motobatt Battery
MTZ5S — 210.000IDR
MTX5AL — 210.000IDR
MTZ6S — 280.000IDR
MTX7A — 330.000IDR
MTX7D — 325.000IDR
MTX9 — 360.000IDR

Motobatt

5. Champion Battery GTZ-5S — 300.000IDR

10363_10207046803082536_2999584680697069461_n

6. Dinamo Starter Bore Up Mio RRGS — 550.000IDR

RRGS

7. KOSO Voltmeter — 275.000IDR

Voltmeter KOSO

8. Digital Meter KTC (Temp,Clock,Volt) — 325.000IDR

Digital Meter KTC

9. Volmeter Rizoma — 200.000IDR

Rizoma

10. Wurth H4 Xenon-12v/55/60w — 100.000IDR

11. Wurth H4 Four Season-12v/55/60w — 100.000IDR


12. Wurth H7-12v/55w — 100.000IDR

13. Wurth M5  Xenon/Four Season — 12v/25/25w — 100.000IDR

14. Luminous LED T10 — 35.000IDR

Luminos

15. Luminos LED H6 12v — 100.000IDR

Jpeg

16. Osram All Season HS1 35W — 55.000IDR

All Season

17. Osram Cool Blue HS1 35W — 40.000IDR

Cool Blue

18. Philips
H7 — 75.000IDR

Philips

19. Hella Black Twin Tone — 235.000IDR

20. Hella Red Twin Tone — 175.000IDR

21. Denso Keong — 110.000IDR

22.  Hella Supertone — 345.000IDR

23. Hella Compact — 105.000IDR

Compact

24. Hella Sharp Tone — 250.000IDR

25. Denso Disc — 95.000IDR

26. Hella Rich Tone — 170.000IDR

27. Hella Strong Tone — 135.000IDR

Strong

28. Hella Blue Twin Tone — 120.000IDR

Blue

29. Bosch Wind Tone — 185.000IDR

Bosch Wind Tone

30. Stebel Nautilus — 275.000IDR

Stebel Nautilus

31.LED HS1 LUMINOUS — 100.000IDR

Jpeg

32. Mobile Phone Charger on Motorbike — 75.000IDR

Jpeg

125 thoughts on “Electric

  1. EXR Electronic Booster bisa dipake buat Bajaj XCD khan! lumayan bnyk pake listrik nih,,,Klakson, Lampu Hazard, Lampu Kabut…biar ga tekor khan ya akinya?…plus harga sampai ke Bekasi?…

    Thanks

  2. EXR and Fastronics are they the same function as grounding cables at strategic points to a battery.

    What is the diffrence between both items and which one is better?

    I just changed to dry cell battery, so using the new xo regulator with dry cell will not get it’s optimal function? Issit true? .. must I change to wet batteryor just use the dry cell? hmmmm sigh!

    1. EXR and Fastronic have a same function with a different brand

      I think they have no difference, fastronic is from usa
      EXR made in Indonesia

      XO regulator have to use wet battery or Bajaj original battery
      but you must always check the water once a week
      because it charge the battery so fast

      The dry battery cant charge optimumly

  3. Hello bro, saya dari singapura..teman nya pak jaafar..saya uda pasang XO Regulator ke motor saya(P200). My voltmeter rise up quite fast but doesnt show maximum charging..pak jaafar voltmeter on his bike and it shows 14.2V while mine only 13.8V which is like before i install the regulator. Jaafar is using dry cell battery while mine im still using the normal water/wet cell battery..i tap the wires through the rectifier and the black n red one to battery..am i doing it wrong?

    Please help, i think ur product is great its just that im having little trouble with it..hehe

    1. Wet battery is better than dry battery
      Just 4 cable the 2 cable come to the battery
      The other one come to the socket with 2 blue cable
      Just like that bro, is it already same?

  4. 2 cable connected to battery yes..the other one connect to the blue socket ..u mean the one that links to the rectifier right?

    Theres 4..2 red n black connect to battery…the other two yellow cable connect to blue cable right?

    Btw without regulator..there is no other way to install the HID right?

    And btw too, how do you install your HID becos one of the mechanic here in singapore said that to install HID he needs direct connection from the headlight to the ignition..pulsar bikes has BCU system tat cause the delay so that is the problem right?..i read prides online thread but couldnt really understand the whole converting to DC issue.

    I’m interested to fix HID..awaiting for simple method of fixing it. If the one u selling is “plug & play” with the help of the regulator then i will get yours🙂.

    1. There is a big socket below the front sit
      They have 2 blue cable
      In the socket there are 2 socket, the supply n the receiver
      You took the blue cable in the supply socket to connect the yellow cable from my regulator

      What type is your pulsar bro?
      p200?p180?

      Yes, you must make a new line that DC bro
      In my pulsar, I made a new switch for my HID
      so not in the same line with the other electricity

  5. koil YZ dah kepasang hari sabtu kmrn……ajib bro..
    ngisi teruz ampe lupa nutup gas…kl ga ada lampu merah or macet mgkn tu gas ga gw tu2p x hehehehe……
    buat penjual servicenya ok bngt walaupun nyari rumahnya aga2 susah krn mojok…hehehehe…. penjual tipe anak muda yg berhasil so jgn takut ketipu yg mau beli barang.

  6. boz bedanya EXR Electronic Booster sama XO regulator apa?
    kalo di bajaj 180 G3 truz di pasang HID biar ga tekor pake yang mana? apa harus di rubah ke DC dulu?

    1. exr itu sejenis cap bank bos
      cadangan aki
      kalo xo regulator itu bantu pengisian spul ke aki
      jadi di combo
      kalo mau pasang hid kudu bikin jalur dc
      trs pake xo regulator

  7. kalo cuman pake XO aja tanpa di rubah jadi DC ga bisa ya boz?
    efeknya apa emangnya kalo arus ttp di pertahanin AC tapi ane pake XO ini, aki ttp dapet bantuan dari regulator ini pan buat suplay ke hid…
    sory newbe boz

  8. nyari filter sama dc booster dari pagi tadi coba googling dan contact dari beberapa seller eh ga taunya smua barang nemu disini. dari beberapa seller cuma agan Kris yang harganya NEKAT!!!!!…. tobh bgt bro. boleh deh jadi langganan. ditunggu ya Filter JFC sama EXR boosternya. klo bisa prediksi nyampenya hari kerja kirim ke kantor soalnya(Selasa atau Kamis, Rabu tanggal merah)

  9. bro, kalo di UG 4, pasang XO regulator, trus saya pasang hid apa ada jalur kelistrikan yang dirubah nggak,

    untuk XO regulator sendiri sudah banyak yang pake blm di UG 4

    mksh atas sarannya

    B 3099 TAA

  10. bro xo tanya dong
    klo pibo ug4 ane pke exr apa g apaapa, soalnya ane tanya ama om hank ug4 dah ada capbanknya klo dtambah exr gmana ya?
    Ada ngatipnya ga ya?

    Thanks bro.

  11. Om Xo, ane mau pasang foglamp (tapi blm beli )

    disarankan pake produk yang mana, biar aki nggak dropp ato tekor

    sekalian kalo Foglamp yang dari hella tokonya dimana?

    Mksh

  12. Om XO, itu XO regulator pengisian berapa ampere?
    matic ane kan pake aki kering, cocok ga sih..? katanya lebih cocok yang aki basah.

  13. boss LED 9nine nya ada yg 10 titik ga? kalo ada harganya berapa? mau masang di lampu senja blade nih..

    btw ini tokonya yg sederetan ama RS Permata Hijau bukan? yg biasanya banyak pulsar parkir?

    danke

  14. oh gitu, soalnya ane pernah liat 9nine yg 10 titik di situs lain, bentuknya seperti jagung.

    kalo yg 9 titik kira2 bisa nyebar ga di lampu senja blade yg kaya garis? ato jatohnya fokus di satu titik?

    kalo nyebar ane minat nih, kebetulan lampunya ada yg mati satu.

    warnanya ada apa aja nih?

  15. Bro, untuk klakson DENSO KEONG — 90k-nya udah include relay? (klo belum, jika tambah relay jadi brapa) Sampe denpasar-bali jadi brapa bro..rencana mau pasang di Var-Techno..thx

  16. bos, bohlam wurth four season yg 18watt ada gk
    buat cbr kan wattnya 18w, dua bohlam
    klo wattnya dikasih lebih takut meleh mikanya dan kurang terang

  17. om xo, bs pesen osram allseason yg 35w yg buat pulsar ga? skalian mo pesen led luxeon buat lampu senja nya sepasang klo bisa. net ke semarang brp? thx

  18. om, HID+projector+angel eyes nya di pasang ke vario bs kah?
    ganti ap aj tuh ?
    bikin leleh reflector g tuh ?

  19. klo XCS yg harga 275 itu fungsi intinya buat apa bro? mau ane pasang di p220 ane.takut aja nga sinkron sama bcu nya

  20. You really make it appear so easy with your presentation however I to find this matter to be really one thing which I feel I’d by no means understand. It seems too complicated and extremely huge for me. I’m looking forward on your subsequent put up, I?ll attempt to get the hang of it!

  21. Gan, klakson Hella Red Twin Tone ada barang? ongkos pasang berapa ?kalau hari sabtu buka dari jam berapa sampai jam berapa?

  22. @yanly
    ada,terima beres 200rb
    buka sampe jam 6

    @wahyu
    bisa,kt jual aj bos,klo masangnya kt ada kerjasama dengan orang lain

  23. untuk lampu depan yang 12v 35w/35w ada apa aja ya? soalnya motor saya pulsar135 lampu bawaannya kurang terang nih. dan kisaran harga berapa? sekalian sama pasang dsana hehee

      1. untuk pilihan lain lampu pulsar 135 yang lebih terang dari punya standarnya ada kah? autopal lebih terang? lampu standar 135 kurang nih

  24. Selamat Siang mas Bro, saya mau pesan aki Mottobat untuk pulsar 180 UG3 ( 9 AH ). Akinya bisa di kirim keluar kota gak mas Bro? saya ada di kota Pontianak. Thanks…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s